Guestbook

... space for your opinion

This is a place for visitors to leave their opinion or have a discussion. Currently there are 1733 posts.
:} lol :D =) :o) :B 8-D :P :-)) :-< ;) :-/ :( :.( O.o ;o) :-* 8-| :-| 8)
Klokan   3rd August 2009 10:11 am
Mek,mam problem ohladne wolfensteina.Hra my pada.Ked stisnem vypinac vo vytahu,je ten obrazok s tim score... a potom spadne.Neviam kde je chyba.:-(
Klokan   2nd August 2009 12:49 pm
Aha,mysliš ten map editor v downoalde na tejto stranke.Ja som používal anglický.
Mek   1st August 2009 10:54 pm
Cele to tu prejde prerabkou. Len neviem, kedy to dokoncim ;)
Baxo   1st August 2009 6:41 pm
fíha..teraz som sa sem normálne dostal bez proxy O.o neviem čo to bolo.
//inak Mek, funkcia ktora spravi ze ak na tvoj prispevok uz niekto reagoval tak ti ho nedovoli editnut, by sa hodila...lebo napr. niekto moze zeditovat vsetky svoje tak aby to nedavalo vobec zmysel...
Mek   12th July 2009 10:41 pm
Na to je v editore taka polozka, vola sa Napis Apogee (tusim).
Klokan   12th July 2009 2:36 pm
Mek,mam otazku ohladne wolfensteina.Ako si dal ten tajný odkaz.Apogee says wolf alebo ako sa to volá.
Baxo   10th July 2009 2:01 pm
Ešte 1 :)
Mek   10th July 2009 1:50 pm
Este 4 :)
Mek   9th July 2009 8:52 pm
Pozor, zajtra budeme mat 100000. navstevnika :-B
Mek   7th July 2009 8:49 pm
slobodnejsi? ani nie... aj tak vsetci, ktorych mam na jabberi, maju aj icq a tam ich mam tiez :)
a v skutocnosti mam tri jabber ucty - gmail, qip.ru a jabber.sk... no kto by to bol povedal LOL
Co sa tyka baxa, netusim v com by mohol byt problem, mozno v jeho poskytovatelovi netu... dal by som tomu tak tyzden a potom sa zacal stazovat ak sa to nevyriesi samo od seba O.o
Yur4Y   7th July 2009 8:02 pm
Ahoj Mek, baxo ma problem, nevie sa dostat na tvoj web:
Chyba: Spojenie prerušené
Pri načítaní stránky došlo k výpadku pripojenia k serveru.
reku ci nevies, kde by mohol byt problem. Cez proxy mu to ide.

inak teraz som si vsimol, ze si si ku kontaktom pridal jabber, tak vitaj medzi nami ;) ... citis sa slobodnejsi?
Mek   1st July 2009 1:57 pm
add n edit cookies
check4change
distrust
fasterf ox
firebug
.net framework assistant
quick locale switcher
unicodetohtml

este si chvilku pockam :)
Yur4Y   1st July 2009 1:12 pm
Hm, a ake napriklad? Lebo mne vyradilo iba Fast video download. Ale take dolezite ako firebug, web developer toolbar atd. idu bez chyby.

a vcera vyslo aj php 5.3, som si ani nevsimol... to je sok O.o
Mek   1st July 2009 10:40 am
Teraz este nic, pise mi to, ze to znefunkcni kopec mojich doplnkov :-(
Yur4Y   1st July 2009 8:44 am
Nazdar Mek! Co hovoris na Firefox 3.5?
Mek   24th June 2009 6:42 pm
Cobra11, to hej, kedze ked som ju robil, neuvedomoval som si tento nedostatok a tak sa vsetky udaje ku kazdemu prispevku ukladaju zvlast a nie pomocou cudzieho kluca z tabulky uzivatelov. Holt, kazdy sa na niecom ucil :o)
Baxo   24th June 2009 3:23 pm
na tejto knihe je jedna nevýhoda že keď sa daný problém opraví, neprejaví sa to na každom príspevku...inými slovami all-refresh.
Klokan   23rd June 2009 7:53 pm
Aha
Mek   23rd June 2009 7:48 pm
klokan no ofsem, chyba ti tam http
Klokan   23rd June 2009 3:13 pm
Mek,ta web.adresa pod mojim nickom nefunguje.Ked sa na to klikne ta to hlasi ze to mam oznamit tebe.
Baxo   23rd June 2009 12:38 pm
hmm ja som sa začal viacej venovať VB, docela je to fajn...ja som zase fanúšik hviezdnych vojen, v podobe lego modelov=) takže momentálne sa pripravujem zaplatiť asi zatial najväčšiu pálku a to 200€
Mek   21st June 2009 7:34 pm
ci studujem? nuz, uz asi 10 dni som blbec (v skratke Bc.) no a teraz sa len tak flakam. Ale budem mat brigadicku, zase nieco s webdizajnom... ved uvidim. Na rok samozrejme pokracujem na Ing. studium. A co ty?
Baxo   21st June 2009 10:44 am
fíha, tu sa to ale rozjelo:) som tu dlho nebol. tak ako Mek? študuješ? čím sa zaoberáš vo volnom čase?
Mek   16th June 2009 9:37 pm
Klokan, oukej, ale s tou reklamou by si to nemusel az tak prehanat ;o)
Draks21   15th June 2009 7:39 pm
mnoo este som len zaciatocnik wes
Mek   14th June 2009 7:44 pm
Draks21, diky za pochvalu... nechcem ta zranit, ale ta tvoja stranka je pomerne ostuda . same hrubice, preklepy a chyby, a to je skoda 8-D
Draks21   14th June 2009 7:14 am
suprova stranka mek
Klokan   13th June 2009 3:12 pm
Bol si tam? Dobre.
Klokan   16th June 2009 7:05 pm
Jedna chyba za druhou.Moj web je hotovy.Tu je stranka pc-games.websnadno.eu
Draks21   13th June 2009 2:32 pm
Toto je fakt cool stranka este som si ju aj nastavil mezi pane zaloziek8-D
Klokan   16th June 2009 3:06 pm
Jedna chyba za druhou.Moj web je hotovy.Je pod mojim nickom.
Mek   1st June 2009 2:51 pm
ujde to, a ty?
kris9993   1st June 2009 2:29 pm
sewaste ako sa dari??? :-< :-/ :.( 8-D :D :D :D
Baxo   23rd May 2009 5:50 pm
Mek: Súhlasím:)
Mek   19th May 2009 10:55 pm
IE5? Skoda sa nim vobec zaoberat, to uz dnes nikto nepouziva =)
Yur4Y   19th May 2009 9:06 pm
...a prave sa mi dokonca podarilo rozchodit !important pravidlo v MSIE5. Cloveku je az divne kolko tajomstiev ten explorer ukryva O.o
Yur4Y   16th May 2009 6:30 pm
Nahodou, Mek, scrollbar- vlastnosti vie pouzit aj Opera.
Ale cele to je v pripade IE bezne - mnozstvo propertialnych vlastnosti a srandiciek namiesto implementacie jednotnych standardov. M$ zvykne obcas vymyslat ovela lepsie riesenia ako pozname od W3C (innerHTML rulez), ale stranky by sa dali robit omnoho lahsie, keby vsetky prehliadace podporovali to iste.
Aj ked, ak sa mam zastat explorera, za niektore svoje chyby fakt nemoze (moznost centrovania blokovych prvkov pomocou text-align v IE zapricinilo W3C :) ) a niektore "chyby" nie su vlastne chyby - napr. entitu &ap<i></i>os; jedine IE zobrazuje ako apostrof iba v XML, nie v HTML, co je spravne. Javascriptove document.write() v XHTML? V IE funguje, v inych prehliadacoch nie.
Ale je pravda, ze tych nevyhod IE je ovela ovela viac ako vyhod.
Errorcode - ty asi nerobis stranky? Inak by si isto netvrdil, ze IE6 je bezchybny.

edit: este k tym propertialnym vlastnostiam: podakujte sa M$ za <q>, <span>, <label>, <object>, Ajax, etc. A len tak mimochodom, IE podporoval XHTML ako prvy prehliadac. Uz od IE5. A doteraz sa hovori, ze XHTML nepodporuje. (len treba vediet ako :))
Mek   13th May 2009 10:36 pm
Maxthon pouziva renderovacie jadro IE, takze z blata do kaluze :o)
!Errorcode!   13th May 2009 9:18 pm
No hej nebudem o tom hovoriť :-B . Inak zaujímalo by ma, skúšal niekto neznámy ale vymakaný Maxton Browser? Rýchlosť, kompatibilita...všetko 100%... :)
Baxo   13th May 2009 8:19 pm
v poriadku, IE je podla teba dobré...ale tvrdiť že mozilla je hlúposť je podla mňa troška trúfalé...i keĎ aj u najnovšieho firefoxu sa mi na jednej stranke podarila vyvolať hláška "Firefox sa stretol s neočakávaným problém a nevie ho riešiť" či niečo také, a tak treba zavriet aplikaciu.

a pokial ide o srcollbary farebne, a mnoho dalsich co si MS vymyslel lebo sa asi nudil...ako vravi Mek, nie je to validne.

Mne vadí na firefoce rýchlosť, chce to fakt silnejší stroj asi lebo na kompe čo ma 512mb ramku a priemerny procesor to docela hapruje...ale nastastie druhy je na tom ovela lepsie...inak doporučujem aj Operu, je rýchla je to taká menšia náhrada firefoxu akorat na tie rozsirenia...ale nesmiete byt taky rozmazleny:-B
Keks   13th May 2009 7:55 pm
nechajte ho. aspoň to tu nieje monotónne. Aspoň jednému z tej tisícky sa IE páči a myslí si o ňom to čo si myslí.=) by the way, mozilla ftw ! :-P
Mek   11th May 2009 5:02 pm
Kod pre farebne scrollbary nie je standardizovany, nie je validny, len M$ si ho vymyslel. Preto je IE jediny prehliadac, ktory farebne scrollbary podporuje.
Este stale chces obhajovat IE? :-B
!Errorcode!   11th May 2009 3:28 pm
No IE 8 som neskúšal ešte ale napr. IE 6 a 7 je bezchybný. Ked napríklad naprogramujem na stránke bočné posuvníky - zmena farby, hudba na webe, tabulky atd...nič z toho nefuguje ako má. Resp. hudba nehrá, posuvník je stále ,,windowsácky". Kto tvorí stránky preňho jednoznačne len IE. Mozilla je blbost... =) (PS: tEraz som tu na mozille a bocne scrollbary su windowsacke ako je to mozne??? )
Mek   8th May 2009 6:47 pm
spokojny s IE8? :-D
odkedy som ho nainstaloval tak som ho spustil iba raz - aby som videl, ci ide. To je cele :-P
Yur4Y   8th May 2009 10:44 am
Ahoj, Mek :) som tu dlho nebol, co mas noveho?
Jak si spokojny s IE8? Ja som otcovi tak 3 tyzdne dozadu stahoval IE8... take to pripojenie cez kartu do ntb od t-mobilu a k tomu na mieste, kde prakticky nie je signal... zbehnem na stranku mkrvosoftu, vyberiem cesky IE (otec nevie anglicky prakticky ani slovo), dam stiahnut... ked po polhodine krvopotne stiahne tych 40MB instalacky, spustim a vybehne "tato verzia nie je kompatibilna s jazykom vasho systemu" ci take nieco... no skoro ma drblo.

:D a hokejisti, to bola ina sranda. aspon tych Norov sme "nabili"...:-/

@errorco de - nahodou firefox 2 z roku '06 ma lepsiu podporu vsetkeho (nielen CSS) ako teraz vydany IE8, tak ticho.
Baxo   3rd May 2009 11:52 am
:-B ti nasi hokejisti jak sunky na lade...
Mek   3rd May 2009 9:44 am
ale sme im dali, co? :-D
Baxo   2nd May 2009 7:21 pm
booooaaa jak nás češi nabili 8 : 0:.(
Mek   1st May 2009 10:19 pm
a co znasas? IE? 8-D
!Errorcode!   1st May 2009 9:18 pm
wuaaa neznasam Mozillu :-D. Cez nu sa neda ani web spravit, nezobrazi co potrebujem...CSS ani nepozna skoro :D

Toplist