Diskusia

... alebo návštevná kniha

Toto je priestor pre návštevníkov stránky na vyjadrenie dojmov a diskusiu. Aktuálne je tu 1729 príspevkov.
:} lol :D =) :o) :B 8-D :P :-)) :-< ;) :-/ :( :.( O.o ;o) :-* 8-| :-| 8)
Mek   12. júla 2009 22:41
Na to je v editore taka polozka, vola sa Napis Apogee (tusim).
Klokan   12. júla 2009 14:36
Mek,mam otazku ohladne wolfensteina.Ako si dal ten tajný odkaz.Apogee says wolf alebo ako sa to volá.
Baxo   10. júla 2009 14:01
Ešte 1 :)
Mek   10. júla 2009 13:50
Este 4 :)
Mek   9. júla 2009 20:52
Pozor, zajtra budeme mat 100000. navstevnika :-B
Mek   7. júla 2009 20:49
slobodnejsi? ani nie... aj tak vsetci, ktorych mam na jabberi, maju aj icq a tam ich mam tiez :)
a v skutocnosti mam tri jabber ucty - gmail, qip.ru a jabber.sk... no kto by to bol povedal LOL
Co sa tyka baxa, netusim v com by mohol byt problem, mozno v jeho poskytovatelovi netu... dal by som tomu tak tyzden a potom sa zacal stazovat ak sa to nevyriesi samo od seba O.o
Yur4Y   7. júla 2009 20:02
Ahoj Mek, baxo ma problem, nevie sa dostat na tvoj web:
Chyba: Spojenie prerušené
Pri načítaní stránky došlo k výpadku pripojenia k serveru.
reku ci nevies, kde by mohol byt problem. Cez proxy mu to ide.

inak teraz som si vsimol, ze si si ku kontaktom pridal jabber, tak vitaj medzi nami ;) ... citis sa slobodnejsi?
Mek   1. júla 2009 13:57
add n edit cookies
check4change
distrust
fasterf ox
firebug
.net framework assistant
quick locale switcher
unicodetohtml

este si chvilku pockam :)
Yur4Y   1. júla 2009 13:12
Hm, a ake napriklad? Lebo mne vyradilo iba Fast video download. Ale take dolezite ako firebug, web developer toolbar atd. idu bez chyby.

a vcera vyslo aj php 5.3, som si ani nevsimol... to je sok O.o
Mek   1. júla 2009 10:40
Teraz este nic, pise mi to, ze to znefunkcni kopec mojich doplnkov :-(
Yur4Y   1. júla 2009 08:44
Nazdar Mek! Co hovoris na Firefox 3.5?
Mek   24. júna 2009 18:42
Cobra11, to hej, kedze ked som ju robil, neuvedomoval som si tento nedostatok a tak sa vsetky udaje ku kazdemu prispevku ukladaju zvlast a nie pomocou cudzieho kluca z tabulky uzivatelov. Holt, kazdy sa na niecom ucil :o)
Baxo   24. júna 2009 15:23
na tejto knihe je jedna nevýhoda že keď sa daný problém opraví, neprejaví sa to na každom príspevku...inými slovami all-refresh.
Klokan   23. júna 2009 19:53
Aha
Mek   23. júna 2009 19:48
klokan no ofsem, chyba ti tam http
Klokan   23. júna 2009 15:13
Mek,ta web.adresa pod mojim nickom nefunguje.Ked sa na to klikne ta to hlasi ze to mam oznamit tebe.
Baxo   23. júna 2009 12:38
hmm ja som sa začal viacej venovať VB, docela je to fajn...ja som zase fanúšik hviezdnych vojen, v podobe lego modelov=) takže momentálne sa pripravujem zaplatiť asi zatial najväčšiu pálku a to 200€
Mek   21. júna 2009 19:34
ci studujem? nuz, uz asi 10 dni som blbec (v skratke Bc.) no a teraz sa len tak flakam. Ale budem mat brigadicku, zase nieco s webdizajnom... ved uvidim. Na rok samozrejme pokracujem na Ing. studium. A co ty?
Baxo   21. júna 2009 10:44
fíha, tu sa to ale rozjelo:) som tu dlho nebol. tak ako Mek? študuješ? čím sa zaoberáš vo volnom čase?
Mek   16. júna 2009 21:37
Klokan, oukej, ale s tou reklamou by si to nemusel az tak prehanat ;o)
Draks21   15. júna 2009 19:39
mnoo este som len zaciatocnik wes
Mek   14. júna 2009 19:44
Draks21, diky za pochvalu... nechcem ta zranit, ale ta tvoja stranka je pomerne ostuda . same hrubice, preklepy a chyby, a to je skoda 8-D
Draks21   14. júna 2009 07:14
suprova stranka mek
Klokan   13. júna 2009 15:12
Bol si tam? Dobre.
Klokan   16. júna 2009 19:05
Jedna chyba za druhou.Moj web je hotovy.Tu je stranka pc-games.websnadno.eu
Draks21   13. júna 2009 14:32
Toto je fakt cool stranka este som si ju aj nastavil mezi pane zaloziek8-D
Klokan   16. júna 2009 15:06
Jedna chyba za druhou.Moj web je hotovy.Je pod mojim nickom.
Mek   1. júna 2009 14:51
ujde to, a ty?
kris9993   1. júna 2009 14:29
sewaste ako sa dari??? :-< :-/ :.( 8-D :D :D :D
Baxo   23. mája 2009 17:50
Mek: Súhlasím:)
Mek   19. mája 2009 22:55
IE5? Skoda sa nim vobec zaoberat, to uz dnes nikto nepouziva =)
Yur4Y   19. mája 2009 21:06
...a prave sa mi dokonca podarilo rozchodit !important pravidlo v MSIE5. Cloveku je az divne kolko tajomstiev ten explorer ukryva O.o
Yur4Y   16. mája 2009 18:30
Nahodou, Mek, scrollbar- vlastnosti vie pouzit aj Opera.
Ale cele to je v pripade IE bezne - mnozstvo propertialnych vlastnosti a srandiciek namiesto implementacie jednotnych standardov. M$ zvykne obcas vymyslat ovela lepsie riesenia ako pozname od W3C (innerHTML rulez), ale stranky by sa dali robit omnoho lahsie, keby vsetky prehliadace podporovali to iste.
Aj ked, ak sa mam zastat explorera, za niektore svoje chyby fakt nemoze (moznost centrovania blokovych prvkov pomocou text-align v IE zapricinilo W3C :) ) a niektore "chyby" nie su vlastne chyby - napr. entitu &ap<i></i>os; jedine IE zobrazuje ako apostrof iba v XML, nie v HTML, co je spravne. Javascriptove document.write() v XHTML? V IE funguje, v inych prehliadacoch nie.
Ale je pravda, ze tych nevyhod IE je ovela ovela viac ako vyhod.
Errorcode - ty asi nerobis stranky? Inak by si isto netvrdil, ze IE6 je bezchybny.

edit: este k tym propertialnym vlastnostiam: podakujte sa M$ za <q>, <span>, <label>, <object>, Ajax, etc. A len tak mimochodom, IE podporoval XHTML ako prvy prehliadac. Uz od IE5. A doteraz sa hovori, ze XHTML nepodporuje. (len treba vediet ako :))
Mek   13. mája 2009 22:36
Maxthon pouziva renderovacie jadro IE, takze z blata do kaluze :o)
!Errorcode!   13. mája 2009 21:18
No hej nebudem o tom hovoriť :-B . Inak zaujímalo by ma, skúšal niekto neznámy ale vymakaný Maxton Browser? Rýchlosť, kompatibilita...všetko 100%... :)
Baxo   13. mája 2009 20:19
v poriadku, IE je podla teba dobré...ale tvrdiť že mozilla je hlúposť je podla mňa troška trúfalé...i keĎ aj u najnovšieho firefoxu sa mi na jednej stranke podarila vyvolať hláška "Firefox sa stretol s neočakávaným problém a nevie ho riešiť" či niečo také, a tak treba zavriet aplikaciu.

a pokial ide o srcollbary farebne, a mnoho dalsich co si MS vymyslel lebo sa asi nudil...ako vravi Mek, nie je to validne.

Mne vadí na firefoce rýchlosť, chce to fakt silnejší stroj asi lebo na kompe čo ma 512mb ramku a priemerny procesor to docela hapruje...ale nastastie druhy je na tom ovela lepsie...inak doporučujem aj Operu, je rýchla je to taká menšia náhrada firefoxu akorat na tie rozsirenia...ale nesmiete byt taky rozmazleny:-B
Keks   13. mája 2009 19:55
nechajte ho. aspoň to tu nieje monotónne. Aspoň jednému z tej tisícky sa IE páči a myslí si o ňom to čo si myslí.=) by the way, mozilla ftw ! :-P
Mek   11. mája 2009 17:02
Kod pre farebne scrollbary nie je standardizovany, nie je validny, len M$ si ho vymyslel. Preto je IE jediny prehliadac, ktory farebne scrollbary podporuje.
Este stale chces obhajovat IE? :-B
!Errorcode!   11. mája 2009 15:28
No IE 8 som neskúšal ešte ale napr. IE 6 a 7 je bezchybný. Ked napríklad naprogramujem na stránke bočné posuvníky - zmena farby, hudba na webe, tabulky atd...nič z toho nefuguje ako má. Resp. hudba nehrá, posuvník je stále ,,windowsácky". Kto tvorí stránky preňho jednoznačne len IE. Mozilla je blbost... =) (PS: tEraz som tu na mozille a bocne scrollbary su windowsacke ako je to mozne??? )
Mek   8. mája 2009 18:47
spokojny s IE8? :-D
odkedy som ho nainstaloval tak som ho spustil iba raz - aby som videl, ci ide. To je cele :-P
Yur4Y   8. mája 2009 10:44
Ahoj, Mek :) som tu dlho nebol, co mas noveho?
Jak si spokojny s IE8? Ja som otcovi tak 3 tyzdne dozadu stahoval IE8... take to pripojenie cez kartu do ntb od t-mobilu a k tomu na mieste, kde prakticky nie je signal... zbehnem na stranku mkrvosoftu, vyberiem cesky IE (otec nevie anglicky prakticky ani slovo), dam stiahnut... ked po polhodine krvopotne stiahne tych 40MB instalacky, spustim a vybehne "tato verzia nie je kompatibilna s jazykom vasho systemu" ci take nieco... no skoro ma drblo.

:D a hokejisti, to bola ina sranda. aspon tych Norov sme "nabili"...:-/

@errorco de - nahodou firefox 2 z roku '06 ma lepsiu podporu vsetkeho (nielen CSS) ako teraz vydany IE8, tak ticho.
Baxo   3. mája 2009 11:52
:-B ti nasi hokejisti jak sunky na lade...
Mek   3. mája 2009 09:44
ale sme im dali, co? :-D
Baxo   2. mája 2009 19:21
booooaaa jak nás češi nabili 8 : 0:.(
Mek   1. mája 2009 22:19
a co znasas? IE? 8-D
!Errorcode!   1. mája 2009 21:18
wuaaa neznasam Mozillu :-D. Cez nu sa neda ani web spravit, nezobrazi co potrebujem...CSS ani nepozna skoro :D
Mek   30. apríla 2009 09:52
Dnes som nainstaloval IE8, ponuklo mi to cez windows update. A zda sa byt o nieco lepsi, ale to je mozno tym, ze mam rychle PC a rychly internet. Aj tak ostavam pri Firefoxe :-B
Baxo   28. apríla 2009 19:44
zrejme je kod zle zadany...mas tam vobec tagy <?php a ?> ? v podobnych pripadoch ti ukazuje len obsah kodu.
!Errorcode!   28. apríla 2009 16:26
Praveze podporuje - www.ic.cz :) tak potom neviem
Mek   27. apríla 2009 20:26
to znamena ze ten server nepodporuje PHP.

Toplist