Diskusia

... alebo návštevná kniha

Toto je priestor pre návštevníkov stránky na vyjadrenie dojmov a diskusiu. Aktuálne je tu 1729 príspevkov.
:} lol :D =) :o) :B 8-D :P :-)) :-< ;) :-/ :( :.( O.o ;o) :-* 8-| :-| 8)
!Errorcode!   27. apríla 2009 18:09
Zdravím, rád by som sa čosi opýtal, určite to budeš vedieť :-). Ako je možné že ked nahrám na FTP server php súbor tak mi nefunguje a zobrazuje sa len zdrojový kód? V php totiž nemám skúsenosti, preto sa pýtam :). Netreba niečo zadať do databázy, tabuľky...?? Dík.
Mek   25. apríla 2009 10:34
no, ako sa to vezme... uz finisujem s bakalarkou, o mesiac treba odovzdavat a v jusi su statnice =)
Baxo   25. apríla 2009 09:16
Mek inak jak sa darí v škole a tak...niečo nové?:)
Baxo   11. apríla 2009 08:14
Miku: Aj ja ťa zdravím, vitaj:)
Miku   10. apríla 2009 22:34
Lawl :)
Mek   9. apríla 2009 13:04
no, nefungovalo... to je "prilis vela" najma pre maleho, co mi este dlzi 73€ za notebook, ktory dva mesiace uz pouziva :-/
Keks   9. apríla 2009 12:43
nj, tak aspoň že tak. ale však ste doma 4ia, používatelia internetu .. to máte každý po 5€ mesačne a je internet...či tak by to u vás nefungovalo? O.o =)
Mek   8. apríla 2009 08:24
no ja som si tiez myslel ze pojdeme do toho spolu ale ked si sa neozyval taxom sa na to vykaslal... no co uz nam ostane na krku nacinnet, vraj uz to ma byt lepsie, do mesiaca by sme mali byt na optike ak som spravne pocul =)
ale nastastie som vacsinu casu na intraku, tak nemusim tu pomalost doma trpiet :-))
Keks   7. apríla 2009 10:20
jj, pretože keď sme sa my dohadovali tak som myslel že si môžem dať s tebou net..ibaže marek mi potom povedal, že už za 2 dni nám to dojdu zapojiť... a aj tak to do*ebali, kedže nešli najprv to t-comu odhlásiť ten čo sme mali ale hneď objednať druhý net. Mno a preto platím teraz jeden mesiac 2 internety :-/ .. nevadí mno...
Mek   7. apríla 2009 10:14
wow, Keks, teba som tiez uz dlho nevidel :-D
a ako kukam na tvoju IP, ty mas optiku od pomaranca? O.o 8-D
Keks   6. apríla 2009 15:01
bože tuna som nebol ani nepamätám. vidím mek, že si to tu celkom pozmenil (aspoň čo som tu ja nebol) a máš tu aj svojích stálych návštevnikov ;) len tak ďalej páni :) a tú stránku + email čo mám v profile už 2 roky si musím zmeniť :-P :-))
Mek   20. marca 2009 21:54
aha, hmm, to poznam, je to zaujimava featura.
Ale neda sa povedat, ze by sa mi do toho zrovna dvakrat chcelo (musim robit na bakalarke) 8-D
Baxo   20. marca 2009 20:13
Alebo sprav Rating Comment:D ze pri kazdom komente bude ruka s prsom dole a hore a akoze kladne a zaporne:D
Mek   13. marca 2009 14:55
Mnooo... neviem, kto by co chcel hladat v diskusii 8-D ty hej?;o)
Baxo   13. marca 2009 14:39
Mek čo takto serach? je tu 53 stran postov...myslim si že taký malý searchik by sa hodil nie:)
Mek   11. marca 2009 12:21
No co, ked nie je co pisat, radsej nech sa nepise nic, nez bezduche prispevky :)
Klokan   10. marca 2009 20:57
mrtvo ludia mrtvo O.o
Klokan   3. marca 2009 20:27
Dobre obrazky!
llenka   3. marca 2009 19:00
ahoj:-)) bola by som rada keby si navštívil moju stránku sos.wbl.sk nieje ešte vynovená ale napíš mi do komentára či sa ti páči alebo nie;o) budem ti vdačná a inač super stránka;)
Klokan   1. marca 2009 14:33
Pozri stranku newdoom.com;) tam je viac nez flash.
Mek   28. februára 2009 19:58
dneska uz existuju flash verzie asi na vsetko 8-D :-D
Baxo   28. februára 2009 16:02
Mek čo povieš na toto?

http://www.superhry.cz/games/1196/

Doom flash version...huste O.o
Mek   24. februára 2009 18:13
aaa vyborne, uz som sa zlakol, ze sem uz nikto nechodi 8-D :-B
Baxo   24. februára 2009 16:00
chválim Mek, je to ok:)
Mek   21. februára 2009 20:30
co hovorite na nove obrazky a vtipy? :)
Mek   13. februára 2009 23:44
ano ja viem... dajako neni vola nieco pridavat do galerie... aj tak toho v mojej zbierke moc nepribudlo...
Klokan   13. februára 2009 19:13
Čau,už pisem dost dlho som uz nepisal že? pozeral uz dlho. Editoval som wolfa apod... myslim ze tych levelov som spravil 38/42.Teraz ma napadlo ze galéria ma stale tie iste obrazky,kazdy ich videl.
!Errorcode!   12. februára 2009 11:57
2 Mek> Viem, to este prerobim. Je to prvy web ktory som robil v textovom dokumente rucne :) .
Mek   12. februára 2009 11:27
hm, celkom ujde, ale na druhej vymenovanej stranke mas nespravne kodovanie, blbne tam diakritika ;o)
!Errorcode!   11. februára 2009 14:36
2 Mek: to je pravda, články mi vychádzajú mesačne v offline číslach (diskmag). Inak ak by si sa chcel pozrieť na moje druhé weby: http://www.loadersoftware.yw.sk . http://www.errorcode.own.cz . Neber túto správu ako reklama .:-D
Mek   11. februára 2009 13:31
!Errorcode!: cau, aj tvoja stranka je zaujimava, ale skoda ze tam mas prazdne sekcie :)
!Errorcode!   11. februára 2009 12:35
2 Mek: Zdravím, na tento web som narazil už asi pred 2 rokmi ale registrovať ma napadlo až teraz :) . Inak sám sa venujem tvorbe hier a webov, teda grafika programovanie a pod. :). Inak tiež chodím na tú školu kam si chodil aj ty ;)
Yur4Y   4. februára 2009 13:39
Len ma to tak zaujimalo.
Mek   3. februára 2009 23:14
veru neviem a na co konkretne ten hack potrebujes?
Yur4Y   3. februára 2009 20:01
<i>si sikovny:) <u> </u></i>

Pocuj Mek, nevies o nejakom schopnom css hacku pre IE8? Ako je pre IE6 * html element {} alebo pre IE7 *:first-child+html element {}
Mek   3. februára 2009 19:53
opravene ;o)
Yur4Y   3. februára 2009 19:51
Test:<i> <u>

Ha, Mek, ked neuzavries tag, budes mat kurzivou/podciarknuty cely zvysok stranky </u></i>
Baxo   21. januára 2009 15:37
OK
Mek   17. januára 2009 22:43
Tak som to obmedzil na 40 znakov, predtym bolo 50. Uz problemy nebudu.
Baxo   17. januára 2009 22:00
ano o tomto hovrim, pocuj mek navrhujem ti overflow: hidden nie je to dkao efektivne ale sak useri nemaju pisat taketo spammerske posty, nenatiahne sa stranky ani ziadne scrollbary a pod
Yur4Y   17. januára 2009 22:44
WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW


a toto je presne problem, niektore pismena su proste prilis siroke;)
Baxo   17. januára 2009 21:45
tu fciu poznam, ale:( neviem tie parametre ako width a pod co s tym...
skusal som to uz s tym ale furt to pisalo chybu asi som robil nieco zle lebo som iba prepisal nazov string na text teda moju premennu neviem ci bolo nutne este nieco ine menit
Mek   17. januára 2009 21:18
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-B

// uz to funguje, vyborne :)
wordwrap funkciu som poznal, ale ta robila nieco ine, nez som chcel, zalamovala text vzdy a ja potrebujem zalamovat len dlhe slova. Nastastie som v komentoch na php.net vyhrabal fciu one_wordwrap a ta rozdeluje iba dlhe slova, funguje vyborne ;o)
Baxo   17. januára 2009 17:37
je na to tak trochu overflow: hidden
Yur4Y   17. januára 2009 16:14
http://php.net/wordwrap :)
Mek   17. januára 2009 16:10
Dakujem, ze si mi natiahol stranku, to mi chybalo ku stastiu :-P
ako sa proti tomu branit, neviem, skusal som to, ale nejako mi to nevyslo. Tak zase nabuduce...
Novu sice doma mame, ale telku nekukam, naviac ked som to videl v TV s dabingom, az som sa zhrozil, ako som to mohol sledovat. Holt som si zvykol na originalne znenie s titulkami, to je nenahraditelne ;o)
Yur4Y   17. januára 2009 11:40
:-)) LOLz
Baxo   17. januára 2009 16:08
TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST

edit: sry test, nemas tu wordwrap? ako sa da proti tomuto branit?
Baxo   16. januára 2009 16:09
chcelo by to aktualizaciu...mek nemas nahodou program Novu? tam chodi stargate som dneska kukal v programe
Mek   15. januára 2009 21:49
No co, ked niet o com diskutovat, tak to nebudeme silit... alebo...? :o)

Toplist